čtvrtek 20. května 2010

Den 89.

Čtvrtek

Rodina


Ráno jsem vezla Káju s Natálkou do školky. Vzala jsem si foťák a vyfotila šneka, kterého malovala Karolínka... To je naše rodina :-).

Mám ráda svoji rodinu (a to i tu širokou). Asi jim to málo říkám a vím, že to je chyba...

Ráno mi psala Lucka, že je v MUMu přednáška o pevném objetí, zda bych nezaskočila udělat nějaké fotky. Souhlasila jsem. V 10 jsem oblékla Kikču a šly jsme. Před vchodem jsme potkaly sousedku s Chelsinkou... To je jeden z mála Jorkšírů, kterého bych láskou snědla. Ona je tak malinká a milounká! Vůbec neštěká, ven chodí na minutu a zase rychle domů :-). Tak takovou bych taky brala!!!


V MUMu jsem začala fotit a zaposlouchala se tak, že jsem tam zůstala až do konce :-). Téma pevného objetí mě hodně zaujalo a snad jsem si z toho i něco vzala. Netýká se to jen dětí, ale i dospělých. Až bude Aleš zase někdy "utíkat" před problémy, vyzkouším to. Již jsem ho s touto metodou seznámila :-). Tak snad nebude překvapen!

11 komentářů:

  1. já miluju dětské kresby a tahle je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je kresbička přesně podle mého gusta, takové já prostě zbožňuju :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Holka, maluješ čím dál krásněji :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych chtěla tak krásně malovat. Nejrozkošnější jsou ty ručičky prstíkaté a u každého jiné. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se Káji zeptat, kdo je kdo :-). Ale myslím, že Kája je uprostřed. A když na to tak koukám, tak se mi zdá, že vystihla to, co všichni říkaj, že Kája je po tatínkovi a Kiki po mamince :-D. Už jen díky těm prstům a oblečení...

    OdpovědětVymazat
  6. Jste kouzelní a máte nádhernej bejvák .-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný obrázek, máte moc pěkný domeček:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Gabro, rozklikla jsem tvůj blog (moc hezký :-)) přes doporučení Mišky viz.:"Mijo,zvu tě do nové blogové hry.
    Jukni ke mě na blog.Pravidla jsou u Gabro nebo Moniky...u Járy.Já mám zápis už tak moc dlouhý tak proto odkazuju na blogy,které už hrají....". Přesně nevím o co se jedná, mohla bys mi poradit? Díky a měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Mijo, tak nějak zrychleně se jedná o to, že bys měla vybrat 10. fotku z nějakého založeného alba (souboru), která pro tebe něco znamená. A poslat hru dalším třem bloggerům. My si hru ale stejně tak nějak upravily a vybraly fotku, která je našemu srdci blízká a napsaly z jakého důvodu... :-) Tak hodně štěstí při výběru fotky!

    OdpovědětVymazat
  10. No..pevné objetí by mě taky zajímalo..že nic neřekneš..i když te´d stejně jsem grogy amimo,,ale příště:-)

    OdpovědětVymazat