středa 9. června 2010

Den 109.

Středa

Já bych chtěla jeden den NIC NEDĚLAT!!! :-)))

Ten dnešní to ale opravdu nebyl... Školička, besídka ve školce a večer divadlo. Kikuš nespí, asi chce mamince osladit to, že se šla bavit a nechala ji doma...

A tak fotečky a povídání bude zítra.

Krásnou dobrou noc všem!

Holčička v růžovém, chlapeček v modrém...



Včera měla Kája ve školce besídku. Dětičky ukázaly moc hezké vystoupení. Bylo vidět, že pani učitelky si daly s nácvikem práci... Já fotila a u nějakých básniček se mi chtělo i slzičku uronit... Také se přišel podívat na Karolínku tatínek. Tak měla radost dvojitou! Dokonce se ten den naučila básničku a rovnou ji recitovala. Je to moje šikovná beruška :-).

Kikča tam s Viktorem úspěšně konzumovala občerstvení, a pak šli společně vyzkoušet hračky. Ještě něco málo přes půl roku a bude už do školky také chodit... Nějak si to ještě neumím představit. Je tak prťavá :-).




A po besídce byla zmrzka...


Pak se maminka rychle převlékla a jela s M8 na Palmovku do divadla... Rain man se nám líbil. Moc. Sice pani důchodkyně vedle nás byly pobouřeny slovníkem, který používal Charlie, ale výkony herců byly úžasné... Rain man to hrál dokonale. Sklidili velký potlesk a René Přibil dokonce dostal od Míši sladké překvapení na závěr :-). Byl mile překvapen. JJ, Míša umí překvapit :-D.

Rain man

2 komentáře:

  1. To je zajímavé jak jsou ty důchodkyně polohluché ale vždy slyší to co nemaj.
    Tak hlavně že sis to nenechala zkazit, bábama jedněma :o)

    OdpovědětVymazat