pátek 4. června 2010

Den 104.

Pátek

Višňák. Karolínka z toho dostala záchvat řevu. Řve, že si to sundá, že to nechce, že to smrdí, že jí to svědí, že si nemůže kvůli tomu vyndat myšáky... Ten svět je ale nespravedlivej!!! Proč to nemá Kristýnka taky!!! No, holka, protože si Kristýnka nekouše nehty a nepodebraly se jí prstíky... :-(((




Odpoledne už bylo vydařenější. Kája si na višňák zvykla a vyrazily jsme ještě s Míšou a holkama k babičce Vierce na zahrádku... Musely jsme využít toho, že konečně svítí sluníčko!!!

Vendy se mi pak zase krásně starala o holky a ještě tam zůstala, když babička přišla z práce. Holky budou u babičky spát. Ale místo, abych si užívala doma s manželem, tak se pokouším dělat fotoknihu a Aleš je někde v čudu (nechává si opravit notebook)... Ale na tu noc, kdy budu mít sama pro sebe celou postel, se moc těším!!! :-)))

5 komentářů:

  1. Gábi, co ten Hepar Sulphur?
    Višňák fakt smrdí, v tom s Kájou soucítím...

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, na smrad už jsme si zvykly :-). A k tom HS jsem se vůbec nedostala :-(. A dnes ráno, když jsem to viděla, tak jsem šla raději rovnou k doktorce...

    OdpovědětVymazat
  3. Višňák je odporná záležitost :-((

    a fotka "dáma v klobouku" je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  4. K višňáku můžete klidně přidat i HS, ale musí se vám chtít :-)
    (já ho kdyžtak doma mám, dokonce i silnější, než jsem ti dala minule)
    A k "dámě v klobouku" mám jednu malou připomínku. Je to fakt hodná holka, překvapilo mě, že mě na dálku zdraví, nečekala bych to, vždyť jsme se společně potkaly snad jednou? No je prostě dobrá ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. vendy to sluší a káju fakt lituju...

    OdpovědětVymazat