sobota 18. prosince 2010

Den 299.

Sobota

Dnes proběhl ve Vršovicích "Vánoční závod". Místo klidu a pohody, která k Vánocům patří, to byl vrchol chaosu a pořadatel to totálně nezvládl! Nechápala jsem.

Ale těší mě, že závod jako takový dopadl pro naše holčiny dobře! Udělaly mi radost! I Kája, která byla z celého závodu nejmladší (jediná ročník 2005). Celou dobu jsem se modlila, aby skočila přeskok. A dala to!

Pro zpestření tam chytili v šatně zloděje, jak vybírá skříňky. Šikovná paní z vrátnice si ho všimla a zavolala policii. A také tam byl Aleš Valenta, který byl podpořit svého syna. Ochotně se s holkama vyfotil :-).








Míša byla 4. (i když měla stejně bodů jako holčička na 3. místě - bohužel rozhodovala lavička), Maruška 5. a naše prťavka Kája 6. :-)

6 komentářů:

  1. Lucka taky dělala dřív gymnastiku, závody bývaly leckde dobrodružné...Holčičky jsou šikovné a vy, trenérky taky! A Kája je hvězda, jako nejmladší to měla nejtěžší!

    OdpovědětVymazat
  2. Gábi, panečku..holky jsou šikuly.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji všem vašim gymnastkám, to muselo potěšit :-)LEVA

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný den, holčičky jsou šikovné, obdivuji je i Vás,co je to naučíte:-) A zlodějům bych řezala ruce, o svátcích u dětí, obzvlášť hnusné. Dobře, že ho chytli.

    OdpovědětVymazat