neděle 22. srpna 2010

Den 182.

Neděle

Charlie, seznamte se (kříženec francouzského buldočka a mopse)...


Jsem blázen. Ale já cítila, že prostě pro něj jet musím. Přišlo mi to, jako by mi ho Meguška poslala do cesty... Osud? Nevím.

Je doma. Je to mlaďoch. Temperament. Miluje holky a ony jeho :-). Teď byl 14 dní zavřený v kleci, tak je plný energie, a tak bylo u nás večer hodně veselo. Skákal po holkách, Kiki se smála jako blázen... Musela jsem ho odvést, aby vůbec usnuly.

Teď mi tu leží pod nohama a konečně odpočívá. Byl hladový jako blázen. Nažral se a prdí :-). Pán mi ráno říkal, že mu nebude dávat žrát, aby mi prý neblil v autě. No, když jsem to tam viděla, řekla bych, že spíš aby ušetřil. Neviděla jsem ho (toho pána). Měla jsem dohodnutou schůzku, ale nebyl doma. Jsem mu volala a prý za půl hodiny. Byl tam ale nějaký řemeslník, a tak jsem řekla, že chci psa vidět, že čekat nebudu. Tak se s ním domluvil, aby mi ho pustil na dvůr. Byl v garáži, kam jsme nesměli. Asi tam bylo víc psů. Venku v ohrádce běhaly štěňata bišonků a kníračů a v kotcích měl velké psy... Ach jo... Ta špína a smrad :-(. Když Charlie vyběhl ven, šel přivítat pani Haislovou a její kamarádku, které jely se mnou. Zná je od malička, tak měl radost. Ale pak viděl mě, zarazil se... Rozeběhl se a už byl můj. Skočil mi až do klína, olízal mě kompletně a byl hrozně šťastný, že mě vidí :-).

Volala jsem pánovi, že si ho beru a zda na něj musím čekat. Říkal, že nemusím. Jen jsem oželila obojek (majitelka mi pak říkala, že mu dala kšíry)... Jela jsem pak vysadit obě dámy, co mě doprovázely a jedna mi půjčila obojek a dala misku s vodou na cestu. Viděla jsem se dokonce s majitelkou. Slíbila, že mi pošle fotky, jak vyrůstal a dá mi očkovák, až ho najde. Brečela. Nechtěla ho vidět. Bylo to tak lepší. Říkala, že vyrůstal s dětma a zvířatama... A byla mi asi i docela podobná (mladá, tmavé dlouhé vlasy, sportovní typ), tak chápu, že ke mně Charlie hned tak letěl...

Když jsem přijela, šlo se venčit k babí za barák, aby se Benjie s Charliem seznámil. No, vystartoval po něm :-(. Tak jsem si ho pak vzala já a chodili kolem sebe naprosto v pohodě. Kája vodila "Charlse" a já Benju. No, na svém území po něm vyjel znovu, a tak zůstali oba kluci na vodítku. Budu je jezdit postupně seznamovat.

Náš taťka se sebral a odjel domů. A z trucu opět začal kouřit. :-( Co nadělám...

7 komentářů:

  1. Charlie je fešák. Moc dobrá volba. Přeji, ať si spolu užíváte jen krásné dni:-)A ať se spřátelí s Benjim:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak sousede vítej :o) a taky moc přeju klukům kamarádství, bude to chtít trochu trpělivosti, asi. No a už se těším na venčení s Holynkama, to snad bude v poho.
    Jo a večer mi volal Pepa do práce, že slyšel pod vašimi okny Káju a Kristýnku, jak se krásně smějou :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Vítej, Charlie ... pánička dobře udělala, že si tě přivezla domů...

    OdpovědětVymazat
  4. Je krásný, nejspíš na vás čekal...

    OdpovědětVymazat
  5. Jak se píše výše, Charlie Vám byl souzenej..... A je krásnej, takovej mazlící do náruče :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. Přeju hodně radosti z nového kamaráda.Je to nejlepší lék na bolavé srdíčko! :o)

    OdpovědětVymazat