neděle 15. srpna 2010

Den 175.

Neděle

Rodina...

Poslední dva dny jsme stihli navštívit širokou rodinu z obou stran. To je tak, když máte oba dědečky ve znamení Lva :-).

Včera se přálo dědovi Kůťovi, dnes se jelo za dědečkem Jiříčkem... Tomu jsem vyrobila "kaktus", na kterém si mohl pochutnat. Jen musel dávat pozor na párátka :-). Měl moc fajn náladu a to si to tam vždycky užijeme.




Mamka pracovala na zahradě. Dělala slepicím "luxusní" bydlení. Já stihla nakrmit stříkačkou 11 malých králíčků (bohužel jim pošla máma)... Teta Lucinka s dědečkem uvařili oběd a strejda Lukášek byl babičce k ruce... Aleš si povídal s taťkou nebo krmil holky... Prostě taková normální návštěva u našich :-). Holčičky pendlovaly od zvířátka ke zvířátku a já si nafotila kytičky...




Pak jsme jeli navštívit prababičku Danušku (Aleše babičku). Už jsme u ní dlouho nebyli (ostudy jsme). Říkala, jak jí dala vedra a sousedi zabrat (přestavuje se vyhořelý dům)... Popovídali jsme si, zobli všelijaké ňamky a jeli za Megankou.

Ta dnes slaví 10. narozeniny!!! Je sice z útulku, ale díky původnímu očkovacímu průkazu vím, že se narodila 15.8.2000. Trošku jsem se poslední dny začínala bát, zda se vůbec svých kulatých narozenin dožije. Dožila! A dokonce začala trochu jíst. Její dýchání sice stále není OK, ale umí být i veselá a vychutnat si mňamky (nezvrací naštěstí)... Takže zajedeme zítra pro nějaké prášečky na veterinu a snad bude ještě nějakou dobu dobrá.






5 komentářů:

  1. Megance vše nejlepší! Hlavně to zdraví!

    OdpovědětVymazat
  2. Megance hodně zdravíčka. A co je v tom škopíčku, mandličky ?

    OdpovědětVymazat
  3. Tatínkovi i Megance všechno nejlepší:-) Kaktus se ti povedl a fotky jsou jako vždy úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Všem všechno nej... a tobě ta NEJ pochvala za nádherné fotky (ta slunečnice... miluju je!!) a z kvetoucího kaktusu musel mít děda radost! :-) super nápad, dokonalá realizace ...jako vždy ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Stydlivě přiznávám, že jsem příspěvek nečetla, ale zato čučela na fotky. Ti králíčci jsou nádherní. A všechny fotky taky :-)

    OdpovědětVymazat