sobota 15. ledna 2011

Den 327.

Sobota

Trošku náročnější sobota. Brzy ráno jsme jely na závody do Všetat. Opět jsem měla z holek radost. Snažily se. Moc. Kája tentokrát nic nezvorala a zacvičila na jedničku. Holky (zkušené trenérky) mě ale upozornily, ať nepočítám s nějakým dobrým umístěním. Tam prý vyhrávají místní nebo holky z Příbrami :-). A měly pravdu. Bohužel ani známky po zacvičení nikdo nehlásil, takže ani nebylo srovnání, jak kdo cvičil. Kája byla z 21 holek 7., Anetka 9. a Vivinka (ročník 2007) 15. Maruška závodila za starší a byla 9. Další závody budou až na přelomu března a dubna.

Pak jsem odvezla Káju domů a jela k našim dělat čtvrtletní DPH. S mamkou jsme si pak do půlnoci povídaly. Nějak na to nemáme čas...



Kája má na závodech takovou zvláštní úchylku. Okoukává, co cvičí ty starší, a pak to hned sama také dělá. Minule to byla stojka a rondát, tentokrát kotoul přes napnuté nohy a piruleta na lavičce. Také trénovala s pomocí Martiny špicara :-).

4 komentáře:

  1. Nádhera vidět, že má tvoje práce výsledky. Káje to moc sluší a fakt čučím, co takové prtě dokáže. A ještě se u toho tváří spokojeně a vyrovnaně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zjevně úspěšná sobota. Gratuluji. A smekám s obdivem:-)

    OdpovědětVymazat